Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâşietor transmis de mama lui Filip, tânărul ucis în accidentul devastator din Cluj

Mesajul sfâşietor transmis de mama lui Filip, tânărul ucis în accidentul devastator din Cluj

Părinții lui Filip Barani, tânărul mort în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca, sunt internați în stare gravă în spital. 

Mesajul sfâşietor transmis de mama lui Filip, tânărul ucis în accidentul devastator din Cluj
Sursa foto: Foto: dejeanul.ro
12 Feb 2020   •   14:25

Potrivit unor apropiați care i-au vizitat în spital, pe cei doi soți Barani îi așteaptă o perioadă lungă de recuperare după tragicul eveniment.

Jurnaliștii timponline.ro scriu că mama lui Filip a transmis următorul mesaj de pe patul de spital: ”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”.

Filip Barani a murit în urma unui grav accident care a avut loc în weekend, la Cluj-Napoca. Tragedia s-a petrecut după ce un vehicul condus de un şofer beat a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se aflau cei trei. 

Acum, povara înmormântării lui Filip cade acum pe umerii fratelui său, Samuel Barani, masterand al Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima" şi membru al corului Operei Naţionale din Cluj.

Colegii şi profesorii au decis să-l ajute să treacă mai uşor prin greaua încercare pricinuită de moartea fratelui său. Astfel, cele două instituţii au demarat o campanie umanitară pentru susţinerea lui Samuel Barani.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close