Antena 3 CNN Actualitate Mesajul unui medic ATI COVID-19 din Timișoara: ”Pe lista mea se află vieți, la voi aberații”

Mesajul unui medic ATI COVID-19 din Timișoara: ”Pe lista mea se află vieți, la voi aberații”

Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a campaniei de vaccinare, „RO Vaccinare”, pentru persoanele care ignoră pericolul bolii COVID-19.

Mesajul unui medic ATI COVID-19 din Timișoara: ”Pe lista mea se află vieți, la voi aberații”
Sursa foto: Facebook/RO Vaccinare
de Adelina Miron    |    27 Sep 2021   •   19:36

Medicul Amin Zahra susține că secțiile spitalelor sunt pline de pacienți infectați cu Sars-CoV-2 și că se simte sufocat nu de mască, ci de ”ambulanțele care vin cu doi pacienți deodată”:

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist, că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o lista… DE AȘTEPTARE !!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații.

În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!”

Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.”

Medicul de la Spitalul de Urgență din Timișoara se adresează persoanelor care cred că vaccinul împotriva COVID-19 ucide:

„Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!!

Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate, prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scăpa (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”, este mesajul transmis de medic.

×
Subiecte în articol: medic COVID-19 pacienti
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close