Antena 3 CNN Actualitate Liderul musulmanilor din România: Condamn atentatele din Franța și mă rog lui Allah să protejeze România

Liderul musulmanilor din România: Condamn atentatele din Franța și mă rog lui Allah să protejeze România

Liderul musulmanilor din România: Condamn atentatele din Franța și mă rog lui Allah să protejeze România
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Noi 2015   •   22:07

Muftiul Iusuf Murat a transmis sâmbătă seara un mesaj în care condamnă atentatele teroriste din Franța și transmite că se roagă lui Alah să protejeze România. 


Muftiul a declarat că deplânge astfel de atacuri teroriste “provocate de aşa-zişi musulmani, în virtutea unei false credinţe ce nu are nimic de a face cu Islamul aşa cum a fost el propovăduit de Profetul Muhammed (Pbuh), în numele Lui Allah”, informează ConstanțaNews.ro.

Bilanţul victimelor atentatelor teroriste din Paris a ajuns la 129 de morţi şi 352 de răniţi, dintre care 99 în stare gravă, a anunţat procurorul general din Paris, Francois Molins. 
 
Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal. 
 
Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic, care susţine că acestea sunt o reacţie la ofensele aduse profetului musulman Mahomed şi la raidurile aeriene efectuate de Franţa în Siria şi Irak. Patru persoane au fost arestate în Bruxelles în cazul atentatelor teroriste din Paris.

Citiți continuarea aici

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close