Antena 3 CNN Actualitate Mesajul postat de Cami, mama copilului înecat în piscină: ”Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși”

Mesajul postat de Cami, mama copilului înecat în piscină: ”Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși”

O femeie de 34 de ani s-a sinucis imediat după ce și-a găsit fiul înecat în piscina din curtea casei.

Mesajul postat de Cami, mama copilului înecat în piscină: ”Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2022   •   11:18

Cami, o femeie de 34 de ani din Găești, s-a sinucis după ce copilul ei, care urma să împlinească cinci ani în luna decembrie, s-a înecat în piscina din curtea casei.  

Într-o secundă de neatenție, băiatul a ieșit din casă și a mers la piscină. Acolo a fost găsit fără viață. Oamenii au sunat imediat la 112, iar medicii au încercat zeci de minute să îi repornească inima. 

Când medicii au declarat decesul, mama copilului a luat-o la fugă spre un câmp din apropiere. Nu a suportat gândul că va rămâne pentru totdeauna fără copilul cel mic.  

În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când ”lumea se va sfârși”.

”Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia. 

×
Subiecte în articol: înecat piscina
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close