Antena 3 CNN Actualitate Mesajul primit de antrenorul fetiței de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”

Mesajul primit de antrenorul fetiței de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”

Silvia, fetita ucisă de criminalul de la Bascov, juca tenis. Iar ieri, antrenorul ei o aștepta la sală.

Mesajul primit de antrenorul fetiței de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    10 Aug 2022   •   14:37

Fetița de cinci ani ucisă de unchiul ei trebuia să aibă seara trecută, la ora 19:00, un antrenament de tenis. Gabriel Săndulescu, antrenorul fetiței, a așteptat-o pe aceasta pe terenul de tenis, neștiind ce s-a întâmplat. 

”Este foarte greu de vorbit despre această nenorocire. Noi avem cu fiecare grupă de copii un grup de WhatsApp prin care comunicăm cu ei. Ieri, ca de obicei, am comunicat ora la care trebuia să avem antrenamentul, ora 19:00, iar primul care a confirmat a fost chiar tatăl ei, pentru Silvia, în jurul orei 14:00. 

La ora 18:30, aflasem despre nenorocirea care se întâmplase în această comună, de moartea celor cinci persoane, de uciderea lor, însă nu făceam nicio legătură cu noi. În schimb, la ora 19:00, când o așteptam pe Silvia, unul dintre părinți m-a tras într-o parte și mi-a spus vestea tristă”, povestește antrenorul cu lacrimi în ochi. 

”Făcea tenis de patru luni, chiar săptămâna trecută tatăl ei insistase să lucrăm mai mult, pentru că fetița iubește tenisul, însă din păcate i s-au tăiat aripile. 

Era un copil foarte, foarte cuminte. Un copil foarte docil și un copil care se vedea clar că are înclinație spre sport. Era prea devreme să vorbim despre o speranță, însă sută la sută era o fetiță care ar fi făcut tenis în continuare. Din păcate nu va mai fi în grupa noastră”, mai spune bărbatul.

”Venea în permanență însoțită de tatăl ei, care este cadru medical în retragere. Și-au dorit foarte mult acest copil și știu sigur că îl iubeau. Era unul dintre părinții care nu se desprindeau de teren la niciunul dintre antrenamentele la care ea era prezentă. Pe acest teren unde ar fi trebuit să fie prezentă și azi...”, a mai spus antrenorul. 

×
Subiecte în articol: Bascov crima
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close