Antena 3 CNN Actualitate "Noi tot sperăm sã fie un vis urât din care să ne trezim şi ea să intre pe uşă" Mesajul sfâşietor al mamei Robertei, fata ucisă de şoferul drogat în accidentul de la 2 Mai

"Noi tot sperăm sã fie un vis urât din care să ne trezim şi ea să intre pe uşă" Mesajul sfâşietor al mamei Robertei, fata ucisă de şoferul drogat în accidentul de la 2 Mai

Mama Robertei, fata ucisă de şoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, a postat un mesaj sfâşietor pe pagina sa de Facebook: "Nimic nu este mai dureros pentru un părinte ca atunci când îşi conduce copilul pe ultimul drum"

"Noi tot sperăm sã fie un vis urât din care să ne trezim şi ea să intre pe uşă" Mesajul sfâşietor al mamei Robertei, fata ucisă de şoferul drogat în accidentul de la 2 Mai
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Aug 2023   •   10:11

Mama Robertei, tânăra de 20 de ani, studentă la Geografie, care a murit în urma accidentului cumplit de la 2 Mai, provocat de un şofer drogat, a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook.

"Nimic nu este mai dureros pentru un părinte ca atunci când îşi conduce copilul pe ultimul drum.

Fata noastrã, Roberta- Marina, Ina, pentru cei apropiaţi, avea 20 de ani. Şi o mulţime de vise şi dorinţe.

Visa să vadă Barcelona. Îşi dorea sã meargă la Paris. Dorea, la anul, să meargã la Formula 1 în Ungaria. Voia să vadä turneul de tenis de la Wimbledon. Visa sã exploreze lumea. Şi avea toatã viaţa inainte.

Citeşte şi: Ei sunt Andrei şi Roberta, cei doi tineri ucişi de şoferul drogat în accidentul din Vama Veche. Fata era bursieră la Geografie

Anul trecut, media 9,81 obtinutã la examenul maturitätii, îi deschidea calea spre toate posibilităţile. A fost admisã la toate facultăţile la care a aplicat. A ales Facultatea de Geografie, Turism, din cadrul Universităţii din Bucureşti. Poate pentru că şi mie mi-a plăcut geografia. Poate pentru cã şi vărul ei studiază acolo. Poate pentru că şi mătuşa ei a absolvit aceeaşi facultate. Sau poate pentru nota 10 de la bac la geografie", este mesajul cutremurător postat pe Facebook de mama Robertei, fata ucisă de şoferul drogat în accidentul de la 2 Mai.

Citeşte şi: Roberta, fata ucisă de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, s-a stins sub ochii verișorului său: ”Ne-am panicat. Mergea haotic și cu viteză mare”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În loc să-i cumpărăm maşină, pentru că îşi luase carnetul de conducere, i-am cumpärat sicriu şi cavou"

"A fost şefă de grupä şi bursierã. Poate visa să vadă lumea. Poate visa să fie profesoară. A găsit colegi minunaţi, care i-au devenit prieteni. Îi plăcea să deseneze. Voia o cameră foto să imortalizeze amintirile. O aşteaptă o mulţime de cărţi necitite. Visa, visa... Dorea, dorea...

Dar pe 19 august, la primele ore ale dimineţii, pe drumul dintre Vama Veche si 2 Mai, ei şi unui prieten, Sebi, le-au fost frânte aripile, abia când începeau să se deschidă. De un tânär de 19 ani care a condus sub influenţa drogurilor. A intrat in plin în grupul de prieteni, rănind încã 3 tineri. Veniseră la mare pentru a serba ziua unia dintre ei. Ceea ce trebuia să fie o bucurie, a devenit o tragedie. Sper ca justiţia să îşi urmeze cursul firesc şi să nu ţinã seama de banii părinţilor celui vinovat.

Citeşte şi: ”Ne veți lipsi în toamnă”. Râuri de lacrimi și durere pentru Andrei și Roberta, cei doi studenți uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai

În loc să-i cumpărăm maşină, pentru că îşi luase carnetul de conducere, i-am cumpärat sicriu şi cavou. Noi tot sperăm sã fie un vis urât din care sã ne trezim şi ea sà intre pe uşă şi sã ne întrebe: Ce faci mami? Ce faci tati? Ce faci Eva?
Sã-şi sune mătuşile să stabileascã noi aventuri. Sã meargã la bunicii care au crescut-o sã vadã ce fac. Sã-şi sune vărul şi prietenii pentru a merge sã se distreze. Pentru cã avea doar 20 de ani.

Niciun părinte nu trebuie să treacă printr-o astfel de tragedie. Mulţumim din suflet celor ce ne sunteti alături în aceste momente atât de încercate pentru noi!", a mai spus îndurerată mama Robertei, fata ucisă.

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost arestat preventiv.

În urma accidentului rutier, la fața locului au murit cei doi tineri, Roberta, de 20 de ani, și Andrei, de 21 de ani.

×
Subiecte în articol: şofer drogat 2 Mai tineri morți
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close