Antena 3 CNN Actualitate ”Mi-e dor de tine...!” Mesajul emoționant transmis de soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București

”Mi-e dor de tine...!” Mesajul emoționant transmis de soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București

Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, din Capitală, a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială.

”Mi-e dor de tine...!” Mesajul emoționant transmis de soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București
Sursa foto: Facebook | Ana Oros Daraban
de Laura Dinu    |    24 Ian 2023   •   07:37

Ana Oros Daraban a murit sâmbătă dimineața, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în apropiere de Lacul Morii.  

Soțul femeii a transmis un mesaj copleșitor, la doar câteva zile după moartea ei. 

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a postat bărbatul pe o rețea de socializare. 

Iar apropiații au transmis sute de mesaje de condoleanțe. 

”E teribil și copleșitor ce s-a întâmplat. Nu sunt cuvinte pentru asta! 

Un om deosebit! Sa aveți puterea sa treceți peste un astfel de moment.... 

Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Ana a atins sufletul multor oameni și a inspirat prin curajul ei mereu. Multa putere vă dorim, să treceți cu bine peste această sfâșietoare pierdere! 

Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de bărbat.  

Citește și: Medicii au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini! Care a fost cauza morții

Cine era Ana, femeia ucisă de câini 

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital. 

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător. 

"O veste tragica, din păcate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa câștige în fața destinului! Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte", a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten. 

De asemenea, echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanțe pe aceeași rețea de socializare. 

"Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare).....Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont București. 

×
Subiecte în articol: Ana Oros Daraban
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close