Antena 3 CNN Actualitate Primul mesaj al USR-PLUS după respingerile propunerilor de miniștri din Comisii: ”Avem o nouă majoritate USL”

Primul mesaj al USR-PLUS după respingerile propunerilor de miniștri din Comisii: ”Avem o nouă majoritate USL”

Partidul USR-PLUS susține că respingerile propunerilor de miniștri făcute de Dacian Cioloș de către comisiile de specialitate ale Parlamentului sunt rezultatul unor ”calcule politicianiste”.

Primul mesaj al USR-PLUS după respingerile propunerilor de miniștri din Comisii: ”Avem o nouă majoritate USL”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    19 Oct 2021   •   15:54

USR-PLUS a transmis astăzi, după respingerea lui Cristian Ghinea, Cătălin Drulă, Dan Barna, Tudor Pop și Iulia Popovici de către comisiile de specialitate ale Parlamentului, pentru ocuparea funcțiilor de miniștri, că există ”o nouă majoritate USL”:

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru ministere. Nu reușesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniștrilor.

USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern și un program de guvernare, pentru că PNL și PSD au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri.

USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată țara din criză.”

Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru...

Posted by USR PLUS on Tuesday, October 19, 2021

×
Subiecte în articol: USR-PLUS ministri USL PNL PSD
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close