Antena 3 CNN Actualitate Mesajul viral înainte de Bobotează al unui preot din Botoşani: "Preotul nu este de la jandarmerie, nu vă sparge uşa"

Mesajul viral înainte de Bobotează al unui preot din Botoşani: "Preotul nu este de la jandarmerie, nu vă sparge uşa"

În apropierea sărbătorii de Bobotează, un preot activ pe reţelele de socializare din Botoşani, a transmis un mesaj pentru "românul spiritual".

Mesajul viral înainte de Bobotează al unui preot din Botoşani: "Preotul nu este de la jandarmerie, nu vă sparge uşa"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ştefan Petrică    |    04 Ian 2023   •   22:32

În mesajul scris de preotul din Botoşani, spune că după ce românii au cheltuit bani grei pe mâncare, băutură, artificii şi colindători, sunt deranjaţi de preotul care vine cu Boboteaza, considerând acest ritual o sărbătoare învechită.

"Drag român ”spiritual”, după ce ai dat cel puțin 500 de lei pe băutură în ultimele două săptămâni, cam 500 de lei pe mâncăruri aruncate a doua zi la gunoi, 500 de lei pe artificii şi 20 lei la colindători, acum faci circ pe net, fiindcă refuzi să îl primeşti pe popa cu Boboteaza. Bravo!

Eşti, într-adevăr, un individ dezvoltat multilateral, multicultural, chiar progresist, care nu mai bagă în seamă tradiţiile poporului (ce-s alea?).

Am o idee! Nu posta pe net, lasă ”ghidușiile” astea puerile… Închide uşa! Nu fă circ, fă linişte! Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa! Te îmbrăţişez!”, este mesajul preotului Teodor Ciurariu potrivit botoșăneanul.ro.

De cugetat zilele astea ! ? Drag român ,,spiritual" , după ce ai dat cel puțin 500 de lei pe băutură în ultimele 2...

Publicată de Teodor Ciurariu pe Marţi, 3 ianuarie 2023

×
Subiecte în articol: Botoșani preot
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close