Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor apropiaţi. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN

MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor apropiaţi. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN

MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor apropiaţi. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Dec 2017   •   11:00

MESAJE DE CRĂCIUN. Cum ne aflăm în perioada Crăciunului, este bine să fim pregătiţi din timp cu mesajele, felicitările, sms-urile pe care vrem să le trimitem cuiva drag.MESAJE DE CRĂCIUN. E momentul pentru cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor dragi.

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase sms-uri de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje, semn că nu i-am uitat şi că ne amintim de toţi cei dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de felicitări de Crăciun.

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment unic în care toţi încearcăm să ne  facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în dar un gând frumos celor dragi alături, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj luminos.

MESAJE DE CRĂCIUN. „Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !”

MESAJE DE CRĂCIUN. Lumina sărbătorii să vă însoțească

MESAJE DE CRĂCIUN. „Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!”

MESAJE DE CRĂCIUN.„Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Anul 2017 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii să zboare!”

MESAJE DE CRĂCIUN. Veselie și fericire

MESAJE DE CRĂCIUN. „Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close