Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE CRĂCIUN. Urări pentru părinți, copii, prieteni și colegi

MESAJE DE CRĂCIUN. Urări pentru părinți, copii, prieteni și colegi

MESAJE DE CRĂCIUN. Urări pentru părinți, copii, prieteni și colegi
24 Dec 2018   •   12:50

MESAJELE DE CRĂCIUN reprezintă o modalitate rapidă pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sărbătorilor. Fie că vorbim de părinţi, prieteni, colegi, soacre sau oameni pe care nu-i avem neapărat la suflet, cu toţii vor avea ocazia să primească unul dintre mesajele de Crăciun din lista următoare.

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi în anii următori, dragi părinţi!

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!

MESAJE DE CRĂCIUN. Dragii mei părinţi, voi mi-aţi luminat viaţa şi mi-aţi arătat drumul cel bun! Vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI, dragi părinţi!

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul noptii de Crăciun!

Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi familie!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvantarea care se revarsă peste lume în această noapte!

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea... o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE!

×
Subiecte în articol: mesaje de Craciun
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close