Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care își sărbătoresc onomastica de SFÂNTUL ANDREI

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care își sărbătoresc onomastica de SFÂNTUL ANDREI

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care își sărbătoresc onomastica de SFÂNTUL ANDREI
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Noi 2018   •   09:00

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI. Sfântul Andrei este ocrotitorul românilor, pe care îl prăznuim pe 30 noiembrie. Pe lângă cadoul pe care îl oferiți celor care își sărbătoresc onomastica de SFÂNTUL ANDREI, un mesaj de felicitare trimis prin e-mail sau SMS poate fi oricând binevenit.

Iată câteva exemple de MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI propuse de ziarulunirea.ro:

Andreea iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros La Mulți Ani!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.
 
Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum o Sărbătorile lângă cei dragi.

La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

×
Subiecte în articol: sfantul andrei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close