Antena 3 CNN Actualitate Mesaje emoţionante de susţinere pentru Antena 3

Mesaje emoţionante de susţinere pentru Antena 3

Mesaje emoţionante de susţinere pentru Antena 3
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   11:01

Mari personalităţi, artişti, politicieni şi oameni simpli, cu toţii au trimis mesaje emoţionante de susţinere pentru Antena 3.

Jurnaliştii postului nostru de telviziune au primit sute de mesaje de solidaritate.

Cu toţii ne-au spus să rezistăm, aşa cum am făcut mereu, şi să continuăm să apărăm democraţia.

Ceea ce se întâmplă acum este un abuz şi o nedreptate, declară susţinătorii noştri.

Vă invităm să ne trimiteți în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa de email [email protected]. Echipa Antena 3 le va citi pe toate, iar gândurile dumneavoastră vor ajunge în jurnalele postului nostru.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close