MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018. Cele mai inspirate MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

14 Feb 2018   •   06:45
MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018. Cele mai inspirate MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 Iată câteva idei de mesaje pe care le puteţi trimite. MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îţi va îndrepta ea cursul!…”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

MESAJE de SF VALENTIN 2018” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”mesaje de Valenties day

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

MESAJE de SF VALENTIN 2018“ Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”.

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 “Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toata viaţa!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Te voi iubi la nesfârşit! Nu-ţi voi jura dar … IŢI PROMIT!”

MESAJE de SF VALENTIN 2018„Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!”

MESAJE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018 „Aşa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul aşa două inimi se unesc pentru a forma… IUBIREA!”

 

x close