Antena 3 CNN Actualitate Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări și urări pentru cei dragi

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări și urări pentru cei dragi

De Paște, trimite-le celor dragi un gând bun. Iată cele mai frumoase urări și mesaje cu care să-ți impresionezi familia și prietenii.

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări și urări pentru cei dragi
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2024   •   17:30

Cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, reprezintă un bun prilej pentru a trimite cele mai frumose SMS-uri, mesaje, urări şi felicitări.

Fiecare gând bun trimis în această zi va umple sufletele celor dragi de bucurie și recunoștință.

Iată cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări pe care le poți trimite în Sfânta zi de Paște. 

Mesaje de Paște 2024 pentru cei dragi

"Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"Sărbători fericite și încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă! Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"Dumnezeu să îți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina Învierii împreună. Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

Cele mai frumoase urări de Paște

"Este ziua în care sufletele noastre se îmbogățesc cu speranţă și iubire. Este ziua în care iertăm şi dăruim. Este ziua Învierii Domnului. Paşte fericit! Hristos a Înviat!”

"Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Paşte fericit! Hristos a Înviat!”

"Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit! Hristos a Înviat!”

"Fie ca îngerii să te protejeze, tristețea să te uite, bunătatea să te înconjoare și Dumnezeu să te binecuvânteze. Paşte fericit! Hristos a Înviat!!”

"Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Paşte fericit! Hristos a Înviat!

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

"Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Paşte fericit! Hristos a Înviat!"

"Sfânta sărbătoare a Paștelui este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Paşte fericit! Hristos a Înviat!".

×
Subiecte în articol: mesaje Paște Invierea domnului paste
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close