Mesaje sfâșietoare pentru Alexandra, fata ce ar fi fost răpită și ucisă la Caracal. Ce a apărut pe pagina ei de Facebook

de S.T.    |    27 Iul 2019   •   11:16
Mesaje sfâșietoare pentru Alexandra, fata ce ar fi fost răpită și ucisă la Caracal. Ce a apărut pe pagina ei de Facebook Foto: Facebook/Alexandra Măcesanu

Alexandra Măceșanu, fetiţa care a dispărut miercuri a sunat la 112 chiar din curtea ucigaşului. A spus că a fost răpită şi că are nevoie de ajutor. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. Poliţia a anunţat OFICIAL că a primit TREI LOCAŢII greşite de la STS.

Fata a fost ultima dată văzută în timp ce era luată la ocazie.

Pe pagina de Facebook a tinerei, curg zeci de mesaje pline de regret de la apropiații ei, dar și de la restul românilor care sunt șocați de moartea fetei.

„Soarta grea ai avut din pacate , saracuta de tine”, este unul dintre mesaje.

„Dumnezeu să te odihnească, suflet frumos. Erai o fată minunată. Nu pot să cred că ai plecat de lângă noi. Ne-ai lăsat doar lacrimi și suspine”, a fost mesajul Andreei, una dintre prietenele Alexandrei.

„Dumnezeu să te odihnească în pace☹?zbor lin în ceruri! Raiul tocmai a câștigat încă un înger pur”, este un alt mesaj postat pe pagina de Facebook a Alexandrei.

Citește și: 

Apar noi informații șocante. O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999

Parteneri
x close