Antena 3 Actualitate MESAJE și URĂRI de FLORII. La mulți ani, Florin, DELIA, Florentina, Iris, Viorica, Viorel și Camelia

MESAJE și URĂRI de FLORII. La mulți ani, Florin, DELIA, Florentina, Iris, Viorica, Viorel și Camelia

24 Apr 2016   •   12:08
MESAJE și URĂRI de FLORII. La mulți ani, Florin, DELIA, Florentina, Iris, Viorica, Viorel și Camelia

MESAJE DE FLORII 2016. De Sărbătoarea Floriilor, românii celebrează atât sosirea lui Iisus Hristos în Ierusalim, cât şi pe cei care poartă nume de flori. De asemenea, acesta e începutul ultimei săptămâni înainte de Înviere. Iată ce mesaje le poţi trimite celor dragi azi şi ce le poţi ura personal, dacă îi vizitezi.

MESAJE DE FLORII 2016. Astăzi este ziua florilor şi am rugat adierea vântului să îţi dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale şi arome inspititoare. Îţi doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Fie ca viaţa ta să fie precum un buchet de flori: colorată şi plină de esenţe cuceritoare. La mulţi ani unei flori speciale!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

Mesaje scurte, ca de SMSMESAJE DE FLORII 2016.
Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua mare a lui Dumnezeu!

Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te ţină în leagăn de flori şi lumina curată, dumnezeiască.

LA MULȚI ANI, DELIA. Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

MESAJE FLORII. Pentru că florile apar în fiecare primavară,/Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia,/În numele ei şi a tot ce-i frumos,/Eu îţi doresc fericirea!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, cile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingașă și delicată precum o floare! La mulți ani!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri ți multă iubire! La mulți ani!

MESAJE DE FLORII 2016. Mesaje împachetate în poezii
Şi iarăşi bat la poartă, cu degetele moi,/Florile primăverii cu miresme noi/Ţi le dăruiesc în prag/La mulţi ani cu drag!

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin./De popor e aşteptat,/Ca un mare împărat./O, minune! O, minune!/ Şi ţie numai bine, La mulţi ani!

E sărbătoare la Florii/Cum n-a mai fost vreodată,/Căci Cel prezis de profeţii,/Azi în Ierusalim s-arată./ Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close