Antena 3 CNN Actualitate Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici

Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici

Printre sportivii de marcă ce l-au felicitat pe David Popovici după victoriile fabuloase de la Campionatul European de la Roma, s-a aflat şi Nadia Comăneci.

Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    16 Aug 2022   •   15:20

Simbolul inegalabil al gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci, s-a declarat uluită de talentul fabulos al tânărului înotător de doar 17 ani.

David Popovici a bătut recordul mondial devenind cel mai rapid om din lume la proba de 100 de mtri liber. Românul a spulberat recordul brazilianului Cesar Cielo Filho. Sportivul de la CS Dinamo a reușit să facă dubla 100-200 de metri liber, așa cum s-a întâmplat și la Campionatele Mondiale de la Budapesta, din iunie.

Nadia Comăneci a fost printre primele care a postat un mesaj de felicitare pe Instagram. Campioana olimpică s-a declarat uluită de talentul lui David și l-a felicitat pentru reușita sa.

"Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toții ca un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el", a precizat Nadia Comăneci pentru Prosport.

 

 

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci David Popovici
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close