Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Antonescu pentru Băsescu: Înţelegeţi şi acceptaţi că cetăţenii Românei, şi numai ei, vor hotări soarta dvs. politică

Mesajul lui Antonescu pentru Băsescu: Înţelegeţi şi acceptaţi că cetăţenii Românei, şi numai ei, vor hotări soarta dvs. politică

Mesajul lui Antonescu pentru Băsescu: Înţelegeţi şi acceptaţi că cetăţenii Românei, şi numai ei, vor hotări soarta dvs. politică
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Iul 2012   •   19:31
Preşedintele interimar Crin Antonescu a avut un mesaj pentru preşedintele suspendat Traian Băsescu în cadrul declaraţiei de presă de vineri, de la Cotroceni, în care îi solicită să renunţe la a mai defăima România şi să lase poporul român să decidă soarta sa politică.

"Domnule Traian Băsescu, daţi ordin oamenilor dvs. să înceteze defăimarea României. Înţelegeţi şi acceptaţi că cetăţenii României, şi numai ei, vor hotărî soarta dvs politică", i-a transmis Antonescu, preşedintelui suspendat.


În cursul zilei de vineri,
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui interimar Crin Antonescu în care îi cerea acestuia lămuriri cu privire la organizarea şi desfăşuarea referendumului din 29 iulie.  Crin Antonescu i-a spus, în cadrul declarației de presă de vineri seara, că răspunsul se regăsește în lege, ca apoi să îi transmită și mesajul sus-menționat.

Băsescu nu i-a scris doar preşedintelui interimar, ci şi premierului şi şefilor celor două Camere ale Parlamentului, cerându-le să clarifice "imediat" regulile după care se va desfăşura refrendumul din 29 iulie.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a susţinut o declaraţie de presă, vineri, la Palatul Cotroceni, la câteva ore după ce a primit o scrisoare deschisă de la preşedintele suspendat Traian Băsescu cu privire la desfăşurarea referendumului din 29 iulie.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close