Antena 3 CNN Actualitate Mesaj emoționant transmis de Nicolae de România, nepotul Familiei Regale, după decesul Reginei Ana

Mesaj emoționant transmis de Nicolae de România, nepotul Familiei Regale, după decesul Reginei Ana

Mesaj emoționant transmis de Nicolae de România, nepotul Familiei Regale, după decesul Reginei Ana
de S.T.    |    01 Aug 2016   •   19:27

Nicolae Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionat, după decesul bunicii sale, Regina Ana.

„Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă!

O femeie cu un caracter tare ca o piatră şi o bunătate nobilă, pe care nu le-am întâlnit la altcineva.

Urmează un doliu care învăluie naţiunea în durere. Cu ochii în lacrimi, îi rog pe români să se roage pentru sufletul Reginei şi pentru sănătatea Regelui.

De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii”, a scris pe Facebook Nicolae Medforth Mills.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția, a anunțat Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Conform tradiției Funeraliilor Regale din țara noastră, corpul neînsuflețit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, se arată în comunicat.

Ultimele Funeralii Regale din țara noastră au avut loc la 24 iulie 1938, când Regina Maria a fost condusă pe ultimul drum. La dorința Regelui Mihai I, funeraliile Reginei Ana vor respecta tradiția înaintașelor Majestății Sale.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close