Mesajul lui Sergiu Nicolaescu, în Senat: Mai am puţini ani de trăit, vă spun sincer: La revedere!

de A.M.P    |    12 Dec 2012   •   13:59
Mesajul lui Sergiu Nicolaescu, în Senat: Mai am puţini ani de trăit, vă spun sincer: La revedere! Foto: Intact Images

Senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le-a adresat mulţumiri, miercuri, colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună, precizând că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa, informează Mediafax.
   
"Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer "La revedere!" şi vreau să vă spun în acelaşi timp "La mulţi ani!" şi sărbători fericite", a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Sergiu Nicolaescu a fost ales pentru prima dată parlamentar în 1990, pe listele FSN, iar în actuala legislatură a încheiat al cincilea mandat în Parlament. Singura legislatură în care nu a fost parlamentar a fost cea din 2004-2008. Nicolaescu a fost membru al Comisiilor de cultură din Senat în fiecare legislatură şi a deţinut preşedinţia comisiei în actuala legislatură.

Nicolaescu are vârsta  de 82 de ani. El este regizor, actor de film, scenarist şi producător de film, fiind totodată între cei care au luat parte la Revoluţia din 1989.
   

Parteneri
x close