Antena 3 Actualitate Mesajul ministrului Educației, Liviu Pop, de Ziua Națională a României

Mesajul ministrului Educației, Liviu Pop, de Ziua Națională a României

01 Dec 2017   •   16:14
Mesajul ministrului Educației, Liviu Pop, de Ziua Națională a României
Sursa foto: foto: Facebook

Ministrul Educației, Liviu Pop, este prezent la ceremoniile organizate la Alba Iulia cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, prilej cu care le-a transmis "La mulți ani" tuturor românilor educați. 

„Mă bucur în primul rând că am ajuns la Alba Iulia. La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde se află ei astăzi! La mulţi ani tuturor românilor educaţi! Dumnezeu să ne ajute ca anul viitor la 100 de ani să fim mai buni şi mai înţelepţi”, a afirmat ministrul Educației. 

Liviu Pop a mai spus că este mândru că e român și i-a încurajat pe toți cei prezenți să creadă în țara lor fiindcă "avem o Românie puternică". 

„Cu mult optimism, cu încredere, cu credinţă în Dumnezeu şi în felul acesta reuşim împreună să arătăm întregii lumi că România după 100 de ani este o Românie puternică. Eu sunt mândru că sunt român, chiar dacă unii care au uitat de această ţară încearcă să ne spună că nu mai avem o Românie puternică. Suntem o Românie puternică şi putem dovedi şi în anul Centenarului că suntem şi mai puternici”, a adăugat acesta, potrivit news.ro

La evenimentele organizate vineri la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României s-au strâns mii de oameni. Printre cei prezenți s-au numărat și ministrul Educației, Liviu Pop, ministrul Agriculturii, Petre Daea, sau ministrul pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close