Antena 3 CNN Actualitate Mesajul tranşant transmis de Arafat, după ce în spaţiul public s-a spus că se prelungeşte starea de alertă din România

Mesajul tranşant transmis de Arafat, după ce în spaţiul public s-a spus că se prelungeşte starea de alertă din România

Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, a anunţat, miercuri, că în mediul on-line circulă un fake news, referitor la faptul că el ar fi cerut în şedinţa de azi de la Guvern prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Acest lucru nu este adevărat, a subliniat Arafat.

Mesajul tranşant transmis de Arafat, după ce în spaţiul public s-a spus că se prelungeşte starea de alertă din România
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    01 Iul 2020   •   16:10

"A apărut acest fake news acum! Nu s-a solicitat prelungirea stării de alertă prin proiectul HG. Au fost prevăzute unele modificări în conformitate cu decizia CNSU de acum două zile şi care a fost trimisă presei atunci! Mulţumesc!", a transmis, miercuri, Raed Arafat.

Precizarea lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, vine după ce în spaţiul public a apărut informaţia că el ar fi solicitat miercuri prelungirea stării de alertă, în contextul epidemiei de coronavirus. 

Arafat: S-a modificat doar o HG şi s-au introdus noi măsuri de distanțare fizică

Potrivit medicului, în şedinţa de Guvern de miercuri, s-a modificat doar o Hotărâre de Guvern în sensul introducerii unor noi măsuri privind regulile de distanțare fizică și protecție sanitară, având în vedere epidemia de COVID-19.

Pe un site de la noi a apărut informaţia că starea de alertă s-ar prelungi în România, la deczia lui Raed Arafat. Mai mult, sursa amintită spune că şeful Departamentului pentru Situații de Urgență ar fi venit cu o propunere în acest sens pe care a pus-o pe masa Guvernului.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close