Antena 3 CNN Actualitate Mesajul fotografului Cătălin Ilniţchi, rănit în Colectiv, pentru medicii români

Mesajul fotografului Cătălin Ilniţchi, rănit în Colectiv, pentru medicii români

Mesajul fotografului Cătălin Ilniţchi, rănit în Colectiv, pentru medicii români
Sursa foto: Foto: facebook
31 Dec 2015   •   19:34

Cătălin Ilniţchi, rănit la Colectiv, spune într-un mesaj pe Facebook că în Spitalul Floreasca din Capitală a avut parte de un tratament profesionist pentru care mulţumeşte medicilor români, adăugând că nu poate preciza sursa infecţiei cu care a ajuns în spitalul din Israel.

„Referitor la interviul aparut in ziarul Opinia Buzau se cuvine o precizare: Nu pot spune cu precizie care a fost sursa infectiei cu care am ajuns la spitalul Tel HaShomer. In Israel, dupa trezirea mea, discutand cu medicii despre situatia mea medicala am aflat ca pe toata perioada cat am fost spitalizat in Romania am avut parte de un tratament profesionist de la o echipa medicala bine pregatita. Mai mult, la controlul medical de dupa intoarcerea mea in Romania am fost primit foarte bine si toata lumea s-a comportat intr-un mod exemplar.
Doresc sa multumesc din suflet intregului personal medical care a facut posibila insanatosirea mea: paramedicii de pe Ambulanta/SMURD, personalul medical de la spitalul Floreasca si Tel HaShomer din Israel.”

×
Subiecte în articol: colectiv Club Colectiv
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close