Antena 3 CNN Actualitate Lionel Messi confirmă că finala din Qatar va fi ultimul său meci de Cupă Mondială

Lionel Messi confirmă că finala din Qatar va fi ultimul său meci de Cupă Mondială

Lionel Messi a confirmat că va juca ultimul său meci la Cupa Mondială atunci când Argentina va întâlni Franța sau Maroc în finala de duminică din Qatar.

Lionel Messi confirmă că finala din Qatar va fi ultimul său meci de Cupă Mondială
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Igor Kralj
de Ştefan Petrică    |    14 Dec 2022   •   14:22

Messi a condus Argentina la o victorie cu 3-0 în fața Croației în semifinala de marți și va obține cea de-a 172-a selecție în weekend, când va încerca să aducă țării sale primul său titlu la Cupa Mondială din 1986 încoace.

"Mă simt foarte fericit să pot realiza acest lucru, să îmi închei parcursul la Cupa Mondială jucând ultimul meu meci într-o finală", a declarat Messi pentru publicația argentiniană Diario Deportivo Ole.

"Mai sunt mulți ani până la următoarea și nu cred că voi reuși să o fac. Și să termin așa, este cel mai bine", a adăugat căpitanul Argentinei.

Jucătorul de 35 de ani se află la a cincea sa Cupă Mondială, depășindu-i pe cei patru ai lui Diego Maradona și Javier Mascherano.

Cu cel de-al cincilea gol marcat în Qatar, el l-a depășit și pe Gabriel Batistuta ca cel mai bun marcator albiceleste la Cupele Mondiale, cu 11 goluri.

"Sunt foarte bune (recordurile), dar important este să reușim să atingem obiectivul echipei, care este cel mai frumos lucru dintre toate", a adăugat Messi.

"Suntem la un pas distanță, după ce am luptat din greu, și vom da totul pentru a încerca să reușim de data aceasta".

Victoria de marți a determinat mii de fani să iasă pe străzile din Argentina pentru a sărbători a șasea prezență a echipei naționale în finala Cupei Mondiale.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Cupa Mondială 2022
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close