Antena 3 CNN Actualitate METEO. Avertisment de la ANM! Vremea schimbă foaia! Când se răcește

METEO. Avertisment de la ANM! Vremea schimbă foaia! Când se răcește

În vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, la deal şi la munte vremea va fi în general instabilă şi se va răci zilele următoare. Ploile vor avea mai ales caracter torenţial, spun meteorologii.

METEO. Avertisment de la ANM! Vremea schimbă foaia! Când se răcește
Sursa foto: Hepta
21 Iul 2020   •   16:49

Miercuri, 22 iulie 2020, în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã. Aceasta se va manifesta prin accentuarea temporarã a înnorãrilor, local averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi grindinã. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantitãţile de apã vor depãşi 20....25 l/mp şi izolat 30...35 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi ploi de scurtã duratã pe suprafeţe mici în special spre searã şi în cursul nopţii. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 23 de grade.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru joi, 23 iulie 2020

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales din a doua parte a zilei, când vor fi perioade cu averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi grindinã, în zonele montane şi submontane, local în sud-vest şi centru, şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului.

Ploile vor avea mai ales caracter torenţial şi îndeosebi în intervale scurte de timp pe arii restrânse se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 33 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 20 de grade.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru vineri, 24 iulie 2020

Vremea se va încãlzi uşor, devenind în orele amiezii pe arii restrânse cãlduroasã în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi cãderi de grindinã local în vest şi sud-vest, precum şi în zonele montane şi submontane şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, iar pe arii restrânse îndeosebi în intervale scurte de timp se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 33 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru sâmbătă, 25 iulie 2020

În vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţãrii, la deal şi la munte vremea va fi în general instabilã şi se va rãci. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin accentuarea temporarã a înnorãrilor şi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi cãderi de grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 22 de grade.

×
Subiecte în articol: meteo vremea prognoza
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close