Antena 3 CNN Actualitate Meteorologii anunţă PLOI şi VIJELII. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă PLOI şi VIJELII. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă PLOI şi VIJELII. Prognoza meteo pentru următoarele zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2015   •   14:14
Ploi torenţiale, descărcări electrice şi vânt vor fi, de duminică după-amiază până luni după-amiază, la munte, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării şi, parţial, în restul teritoriului, potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie. 
 
Aversele vor avea, în unele zone, caracter torenţial, vântul va avea intensificări de scurtă durată, iar local vor fi condiţii de grindină, atenţionează meteorologii.
 
Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30-40 de litri pe metru pătrat, în special în zonele montane, în Oltenia şi Transilvania.
 
"Din după-amiaza zilei de duminica, 10 mai şi până în partea a doua a zilei de luni, 11 mai, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta la munte, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină", se arată în informarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.
 
Informarea meteorologică intră în vigoare duminică, la ora 15.00 şi este valabilă până luni, la aceeaşi oră.  
 

×
Subiecte în articol: meteo ploi vijelii meteorologi ANM
Parteneri
Horoscop 2 octombrie 2023. Creativitate şi succes
x close