Antena 3 CNN Actualitate Metoda "accidentul" goleşte tot mai multe buzunare

Metoda "accidentul" goleşte tot mai multe buzunare

Metoda "accidentul" goleşte tot mai multe buzunare
de S.T.    |    19 Aug 2015   •   18:26

Escrocheriile prin metoda "accidentul" sunt departe de a dispărea. Nici nu e de mirare, având în vedere că se găsesc încă destui oameni care cad în plasa impostorilor. Ultimul caz de acest fel este al unei femei de 71 de ani, mama unui deputat din Constanţa.

Mama deputatului Varol Amet, din partea Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, a fost trezită în toiul nopţii de un telefon. Femeia de 71 de ani s-a lăsat convinsă că la celălalt capăt al firului este chiar fiul ei, care i-a spus că a provocat un accident auto şi că are mare nevoie de ajutor.

Speriată că fiul ei poate ajunge la închisoare, femeia s-a întâlnit în aceeaşi noapte cu presupul binefăcător. Tatăl deputatului a suspectat că ceva este în neregulă, dar la insistenţele soţiei, i-au dat toţi banii şi tot aurul din casă.

A doua zi dimineaţă, escrocii au sunat din nou, ca să primească şi restul de bani, pe care bătrânii îi ţineau în bancă. De data aceasta nu au mai primit însă nimic. Victimele au mers la poliţie şi au povestit cum au fost înşelate.

În urma plângerii depuse de cei doi bătrâni, poliţiştii au descins la 10 adrese din Constanţa, de unde au ridicat sume mari de bani şi bijuterii.

×
Subiecte în articol: metoda accidentul
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close