Antena 3 CNN Actualitate Metoda periculoasă prin care unii români vaccinați încearcă o așa-zisă detoxifiere de ser. Specialiștii trag un semnal de alarmă

Metoda periculoasă prin care unii români vaccinați încearcă o așa-zisă detoxifiere de ser. Specialiștii trag un semnal de alarmă

Specialiștii în sănătate trag un semnal de alarmă asupra unui nou fenomen îngrijorător care a luat amploare. Este vorba despre o metodă de detoxifierea după vaccinare. Antivacciniștii spun că boraxul ar anula efectul serului anti-COVID. Medicii trag însă un semnal de alarmă: spun că boraxul, în combinație cu alte ingrediente, nu doar că nu are efect împotriva vaccinului, dar poate afecta și sănătatea.

Metoda periculoasă prin care unii români vaccinați încearcă o așa-zisă detoxifiere de ser. Specialiștii trag un semnal de alarmă
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Noi 2021   •   17:26

"Indiferent dacă ești de acord cu vaccinul sau nu, dacă ai primit doza este gata. Nu îl poți dezactiva, nu poți detoxifia vaccinul și te rog nu încerca asta!

Unele dintre soluțiile prezentate de oameni în care își fac baie cu borax sunt cu adevarat periculoase și te pot răni. Nu încerca!"

Experții în sănătate spun că detoxifierea cu borax dăunează organismului mai ales că există riscuri cu privire la amestecul de ingrediente, potrivit Realitatea.

Boraxul, sau boratul de sodiu, este un agent de curățare, iar în combinație cu alte ingrediente poate să provoace inclusiv iritații ale pielii. Boratul de sodiu se folosește inclusiv pentru eliminarea gândacilor.

Ideea băilor de detoxifiere cu borax a ajuns cu ajutorul internetului la milioane de oameni. Mulți dintre ei chiar postează propriile detoxifieri.

Și ideea de administrare a ventuzelor pentru extragerea vaccinului COVID-19 din organism a început să circule intens pe internet.

×
Subiecte în articol: vaccinare
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close