Antena 3 CNN Actualitate Metrorex, anunţ important legat de aglomeraţia de la metrou

Metrorex, anunţ important legat de aglomeraţia de la metrou

Metrorex, anunţ important legat de aglomeraţia de la metrou
de S.T.    |    19 Iul 2017   •   11:39

Metrorex susţine că a luat măsuri pentru descongestionarea traficului din staţiile unde se efectuează lucrări, după ce în dimineaţa zilei de miercuri staţia de la Piaţa Unirii a devenit extrem de aglomerată.

„Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat urmare a aglomeraţiei înregistrate în staţiile unde se efectuează lucrările de control - acces şi face apel la înţelegerea acestora, pentru evitarea intrării în staţie a unui volum foarte mare de persoane. Metrorex a luat măsuri pentru deplasarea în siguranţă a călătorilor în perioada lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de control acces”, spun reprezentanţii companiei într-un comunicat remis Agerpres.

Astfel, ca urmare a situaţiilor de supraaglomerare semnalate la orele de vârf, au fost alcătuite echipe mixte din angajaţii Metrorex şi personalul de pază, pentru acordare de asistenţă şi îndrumarea călătorilor.

„Fiecare agent de staţie este prezent în aceste zone aglomerate, pentru a transmite Dispeceratului Central evoluţia situaţiei din teren şi luarea de măsuri în funcţie de situaţia dată. În plus, numărul porţilor de acces în staţie a fost mărit şi s-a avut în vedere modificarea fluxurilor de intrare-ieşire în funcţie de traficul de călători pe intervale orare”, se mai arată în comunicatul Metrorex.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: metrou statii de metrou Metrorex lucrari
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close