Antena 3 CNN Actualitate Grevă la metrou. Metrorex anunță că nu a fost dat afară din companie niciun angajat

Grevă la metrou. Metrorex anunță că nu a fost dat afară din companie niciun angajat

Contractele de muncă încetate din 9 martie până în prezent au fost doar în cazul persoanelor care s-au pensionat, anunță Metrorex.

Grevă la metrou. Metrorex anunță că nu a fost dat afară din companie niciun angajat
Sursa foto: Metrorex
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   14:14

Conducerea Metrorex arată că nicio altă măsură de încetare a contactelor de muncă nu a fost dispusă.

Metrorex anunță că încetările contractelor individuale de muncă ale salariaților Metrorex SA din data de 9 martie până în prezent au fost doar ca urmare a prezentării deciziilor de pensionare la limită de vârstă sau ca urmare a reducerii vârstei standard de pensionare, având în vedere condițiile speciale de muncă în care angajații de la metrou și-au desfășurat activitatea.

”Precizăm faptul că administrația Metrorex SA nu a dispus nicio măsură privind încetarea contractelor individuale de muncă ale salariaților aflați în perioadă de probă sau a altor salariați ai Metrorex SA”, arată compania.

Circulație perturbată la metrou‼️ În dimineața zilei de 26 martie, reprezentanți ai sindicatului USLM au organizat un...

Publicată de Metrorex pe Joi, 25 martie 2021

Grevă la metrou 26 martie 2021

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Liderii partidelor coaliției acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanșat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

Citiți și: Lista revendicărilor sindicaliştilor Metrorex: Să ne asigure că nu taie salariile. Oprirea nu are legătură cu magazinele

×
Subiecte în articol: Metrorex grevă
Parteneri
Iubita lui Eduard Giosu rupe tăcerea: ”Abia respira! Ei făceau glume!”
x close