Antena 3 Actualitate Metrorex oferă cartele gratis de metrou, la schimb pentru PET-uri, sticle sau doze de aluminiu, începând din 2 august

Metrorex oferă cartele gratis de metrou, la schimb pentru PET-uri, sticle sau doze de aluminiu, începând din 2 august

de Mia Lungu    |    30 Iul 2021   •   12:42
Metrorex oferă cartele gratis de metrou, la schimb pentru PET-uri, sticle sau doze de aluminiu, începând din 2 august
Sursa foto: Hepta

Călătorii din Capitală care vor recicla PET-uri, sticle sau doze de aluminiu, vor primi bilete de transport din partea Metrorex, prin campania "PET=BILET".

"Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy şi Rematholding, lansează "PET=BILET", campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării şi reciclării deşeurilor, cât şi creşterea interesului cetăţenilor pentru călătoria cu metroul - transport ecologic, nepoluant.",  se arată într-un comunicat al companiei.

Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecţia mediului, aliniindu-se astfel politicilor naţionale şi internaţionale ecologiste. Prin această campanie se doreşte sensibilizarea opiniei publice şi creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător", mai precizează compania.

Cei dornici să participe sunt aşteptaţi în perioada 2 - 20 august a.c. în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Pipera (intrarea principală) la standul partenerilor Metrorex. Călătorii vor oferi 5 deşeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

"Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic.

Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic", a declarat Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close