Antena 3 CNN Actualitate Măsuri speciale la metrou. Accesul călătorilor în staţii ar putea fi restricţionat!

Măsuri speciale la metrou. Accesul călătorilor în staţii ar putea fi restricţionat!

Personalul de pază susţinut de Poliţia Metrou şi alte forţe de ordine publică vor limita, după caz, accesul călătorilor în staţiile de metrou. Se va recurge la această măsură pentru evitarea supraaaglomerării, informează joi Metrorex.

Măsuri speciale la metrou. Accesul călătorilor în staţii ar putea fi restricţionat!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    15 Oct 2020   •   23:52

Accesul călătorilor în staţiile de metrou ar putea fi restricţionat. Decizia a fost luată după ce reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, ai Poliţiei Metrou s-au întâlnit cu reprezentanții Metrorex pe fondul evoluţiei cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 şi al urgenţelor medicale cu care s-a confruntat Metrorex.

”În cadrul întâlnirii, în urma analizelor efectuate s-au concluzionat următoarele: personalul medical care efectuează intervenţia va avea în vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situaţia o permite; personalul de pază, împreună cu Poliţia Metrou şi cu alte forţe de ordine publică, precum şi salvatorii Metrorex, vor asigura protecţia zonei de intervenţie; personalul de pază susţinut de Poliţia Metrou şi alte forţe de ordine publică, vor limita după caz, accesul călătorilor în staţiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerării”, transmite Metrorex.

Citiți și: Aglomeraţie la metrou, marţi dimineaţă. Un tren defect a blocat toată circulaţia

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close