Antena 3 CNN Actualitate Metrourile circulă cu viteză redusă la Piaţa Romană. Motivul este halucinant

Metrourile circulă cu viteză redusă la Piaţa Romană. Motivul este halucinant

Metrourile circulă cu viteză redusă la Piaţa Romană. Motivul este halucinant
Sursa foto: foto: Agerpres
16 Noi 2016   •   19:07

Circulaţia metrourilor în zona staţiei Piaţa Romană de pe Magistrala 2 se desfăşoară la viteză redusă pentru evitarea oricăror riscuri, în condiţiile în care o şină trebuie înlocuită, dar acest lucru nu s-a realizat până acum din lipsă de fonduri, scrie Adevărul.

„Este vorba despre o porţiune de pe Magistrala 2, la Piaţa Romană, unde sunt probleme cu şina pentru că nu a fost schimbată la vremea respectivă, de aceea se circulă cu viteză redusă. Nu vin banii, nu se rezolvă problema. Nu a fost alocat bugetul, de doi ani se întâmplă acest lucru“, a declarat, pentru „Adevărul“, Ion Rădoi, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM).

De altfel, Rădoi spune că, în zona staţiei Piaţa Romană, şina a fost fisurată şi s-a înlocuit prin înlocuirea acelei porţiuni, fără a se asigura însă o continuitate a şinei.

„Chiar a fost fisurată şina acolo şi s-a intervenit, s-a înlocuit o porţiune. De fapt, toată şina de pe Magistrala 2 trebuie înlocuită şi se aşteaptă aprobarea bugetului“, a mai spus Rădoi.

×
Subiecte în articol: metrou Metrorex
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close