Antena 3 CNN Actualitate "Mi-au tăiat din ureche şi m-au ars cu ţigara". O fată de 17 ani a fost mutilată pe viaţă din gelozie

"Mi-au tăiat din ureche şi m-au ars cu ţigara". O fată de 17 ani a fost mutilată pe viaţă din gelozie

"Mi-au tăiat din ureche şi m-au ars cu ţigara". O fată de 17 ani a fost mutilată pe viaţă din gelozie
de S.T.    |    10 Noi 2012   •   20:27

O fată de 17 ani a fost mutilată pe viaţă de o femeie de 28 de ani şi de o altă adolescentă în vârstă de 15 ani. Cele două agresoare i-au tăiat urechea, au ars-o cu ţigara, au bătută şi au sechestrat-o. Totul s-a întâmplat la Roşiorii de Vede, în Teleorman, pentru că adolescenta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu soţul femeii.

Andreea era o fată frumoasă, dar, în câteva minute, femeia de 28 de ani şi complicea ei i-au mutilat chipul. Tânăra agresată spune că cele două femei s-au asigurat că nu se va mai uita nimeni la ea.

Se pare că gelozia şi răzbunarea ar fi stat în spatele torturii. Femeia de 28 de ani o bănuia pe fată că ar fi avut o relaţie cu soţul ei.

Rudele femeii de 28 de ani nu confirmă, dar nici nu neagă spusele fetei mutilate. Poliţiştii au reţinut-o pe femeia geloasă, însă judecătorii de la Roşiorii de Vede au eliberat-o. Aceştia au considerat că nu reprezintă un pericol pentru nimeni. Procurorii au făcut recurs.

Vezi în materialul de mai jos declaraţia fetei mutilate.



×
Subiecte în articol: gelozie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close