Antena 3 CNN Actualitate Mica Unire, sărbătorită de Reprezentanții PUSL la statuia lui Cuza

Mica Unire, sărbătorită de Reprezentanții PUSL la statuia lui Cuza

Mica Unire a fost sărbătorită şi de reprezentanţii Partidului Umanist Social Liberal. Ei au depus o coroană de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi s-au prins în hora unirii.

Mica Unire, sărbătorită de Reprezentanții PUSL la statuia lui Cuza
Sursa foto: captura Antena 3
de Gabriel Dano    |    24 Ian 2022   •   17:54

În zi de sărbătoare, umaniștii vin și cu un mesaj pentru români: acum, mai mult ca oricând, să fim uniți și solidari.

Sunt imagini de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, acolo unde, conform tradiției, membrii partidului umanist social liberal au marcat această zi încărcată de istorie: cea a Unirii Principatelor Române.

'Iubim România, iubim poporul român și ne cinstim istoria. De aceea suntem astăzi aici. Și pentru că PUSL crede foarte tare în unitate și solidaritate. Fără solidaritate, fără unitate, nu avem cum să scoatem România din haosul în care se regăsește acum. Nu putem să construim pe dezbinare și nu avem voie să permitem nimănui să ne dezibine în continuare. Haideți, români să fim uniți", este mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PUSL.

La 163 de ani de la Mica Unire, umaniştii îi îndeamnă pe români să-și iubească patria și să transmită generațiilor viitoare valorile de solidaritate și unitate moștenite din moși-strămoși.

×
Subiecte în articol: PUSL Ramona Ioana Bruynseels
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close