Antena 3 CNN Actualitate Microbuz răsturnat în Teleorman. Planul roșu de intervenție a fost activat: un mort și șapte răniți

Microbuz răsturnat în Teleorman. Planul roșu de intervenție a fost activat: un mort și șapte răniți

Planul Roșu de intervenție a fost activat în județul Teleorman. Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.

Microbuz răsturnat în Teleorman. Planul roșu de intervenție a fost activat: un mort și șapte răniți
16 Dec 2019   •   18:37

Având în vedere numărul ocupanților, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

În zonă, s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Reprezentanţii ISU Teleorman au menţionat că, potrivit informaţiilor preliminare de la faţa locului, ar fi vorba de o persoană decedată şi de şapte răniţi. Persoana decedată este şoferul microbuzului.

În autovehicul se aflau la momentul accidentului 17 persoane, au mai precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Potrivit unei informări a IPJ Teleorman, accidentul s-a produs pe DJ 701 Scurtu Mare - Slăveşti, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoferul pierzând controlul asupra microbuzului.

Microbuz răsturnat în Teleorman. Planul roșu de intervenție a fost activat: mai multe victime

×
Subiecte în articol: Teleroman
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close