Antena 3 Actualitate Microbuzele supraaglomerate, sicrie ambulante: 17 oameni au murit în ultimele săptămâni

Microbuzele supraaglomerate, sicrie ambulante: 17 oameni au murit în ultimele săptămâni

15 Noi 2011   •   21:05
Microbuzele supraaglomerate, sicrie ambulante: 17 oameni au murit în ultimele săptămâni Sursa: Agerpres

Mii de oameni îsi riscă zilnic viaţa atunci când pun piciorul in microbuzele care împânzesc România. Se îngrămădesc în microbuzele maxi taxi de nevoie, să ajungă la serviciu şi acasă.

Autorităţile ridică din umeri, problema e legea, care-i amendează pe şoferi mai aspru decât pe patroni, dar nu opreşte tragediile.

Este calvarul zilnic al celor care locuiesc în localităţile din jurul Bucureştiului, capitală europeană. Dimineaţa şi seara, singurele mijloace de transport, care-i duc la locul de muncă şi înapoi acasă, sunt pline ochi. Iar şoferii sunt stăpâni.

Problema nu le e tocmai străină autorităţilor.

Nu se întâmplă numai în Ilfov. La Arad, autorităţile au oprit un microbuz bulgăresc, de opt locuri, care transporta patru pasageri în plus. Nici vorbă de licenţe sau autorizaţii.

Numai în ultimele două săptămâni, 17 oameni au murit în accidente cu microbuze supraaglomerate, neautorizate şi conduse de şoferi fără licenţe.

Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close