x close

Miercurea Ciuc. Poliţist acuzat că a omorât o fetiţă în urmă cu cinci ani

04 Feb 2010   •   20:21
Miercurea Ciuc. Poliţist acuzat că a omorât o fetiţă în urmă cu cinci ani miercurea ciuc

Un poliţist din Harghita este acuzat că a omorât o fetiţă dată dispărută în 2005. Andreea Şimon din Miercurea Ciuc avea atunci 9 ani. Joi, procurorii l-au pus faţă în faţă cu mama copilei pe subcomisarul cercetat, chiar în locul în care Andreea a fost văzută pentru ultima dată.

Procurorii au reconstituit firul ultimelor ore din viaţa Andreei Şimon. Şi, în locul în care fetiţa a dispărut, poliţistul le-a spus anchetatorilor că nu e sigur că Andreea era cea pe care a văzut-o într-o seară de decembrie, în urmă cu patru ani.

Ultimele imagini cu Andreea au fost suprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin. Fetiţa a fost filmată la casă, în momentul în care plătea. Martorii spun că, după ce a ieşit din magazin, fetiţa s-a întâlnit cu poliţistul. De aici, parcă a intrat în pământ. După patru ani de anchetă, subcomisarul din IJP Harghita este acuzat de omor.

Bărbatul spune că nu a omorât-o pe fetiţă şi speră ca adevărul să iasă la iveală.

Tiberiu Burcuţă, subcomisar la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Harghita a intrat în vizorul procurorilor după ce a picat de patru ori testul poligraf. Mama fetei speră însă ca măcar să nu o fi omorât.

Andreea Şimon a dispărut pe 15 decembrie 2005. De atunci a fost căutată zile în şir în beciurile, subsolurile şi pivniţele din oraş, în reţeaua de canalizare şi chiar cu scafandrii în Lacul Frumoasa din Miercurea Ciuc.

Observator

Citeşte mai multe despre:

politist miercurea ciuc crima fetita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati