Antena 3 CNN Actualitate Miercurea Ciuc. Poliţist acuzat că a omorât o fetiţă în urmă cu cinci ani

Miercurea Ciuc. Poliţist acuzat că a omorât o fetiţă în urmă cu cinci ani

Miercurea Ciuc. Poliţist acuzat că a omorât o fetiţă în urmă cu cinci ani
Sursa foto: miercurea ciuc
04 Feb 2010   •   20:21

Un poliţist din Harghita este acuzat că a omorât o fetiţă dată dispărută în 2005. Andreea Şimon din Miercurea Ciuc avea atunci 9 ani. Joi, procurorii l-au pus faţă în faţă cu mama copilei pe subcomisarul cercetat, chiar în locul în care Andreea a fost văzută pentru ultima dată.

Procurorii au reconstituit firul ultimelor ore din viaţa Andreei Şimon. Şi, în locul în care fetiţa a dispărut, poliţistul le-a spus anchetatorilor că nu e sigur că Andreea era cea pe care a văzut-o într-o seară de decembrie, în urmă cu patru ani.

Ultimele imagini cu Andreea au fost suprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin. Fetiţa a fost filmată la casă, în momentul în care plătea. Martorii spun că, după ce a ieşit din magazin, fetiţa s-a întâlnit cu poliţistul. De aici, parcă a intrat în pământ. După patru ani de anchetă, subcomisarul din IJP Harghita este acuzat de omor.

Bărbatul spune că nu a omorât-o pe fetiţă şi speră ca adevărul să iasă la iveală.

Tiberiu Burcuţă, subcomisar la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Harghita a intrat în vizorul procurorilor după ce a picat de patru ori testul poligraf. Mama fetei speră însă ca măcar să nu o fi omorât.

Andreea Şimon a dispărut pe 15 decembrie 2005. De atunci a fost căutată zile în şir în beciurile, subsolurile şi pivniţele din oraş, în reţeaua de canalizare şi chiar cu scafandrii în Lacul Frumoasa din Miercurea Ciuc.

Observator

×
Subiecte în articol: politist miercurea ciuc crima fetita
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close