Peste 50 de migranți au fost descoperiți lângă Gara de Nord din Timişoara

de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   20:50
Peste 50 de migranți au fost descoperiți lângă Gara de Nord din Timişoara Galerie foto (3) Poliţia Locală Timişoara

Poliţia Locală din Timişoara a descoperit 53 de migranți într-o clădire nelocuită de pe Bd. Republicii, mai exact în apropierea Gării de Nord din Timișoara. Oamenii proveneau din Siria, Afganistan şi Pakistan şi locuiau în condiţii greu de imaginat.

Poliţiştii din Timişoara au descoperit peste 50 de migranţi care locuiau într-o clădire părăsită, lângă Gara de Nord din Timişoara.

După ce i-au verificat, au descoperit că aceştia au cerut azil și deţineau documente eliberate de autoritățile din Șomcuta – Arad, Giurgiu, București şi Galați, potrivit tion.ro.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au acționat astăzi (miercuri – n.r.), în jurul orei 13.30, în apropierea Gării de Nord din Timișoara, unde au existat sesizări că persoane care fac parte din categoria migranților stau în zonă, în grupuri, la diferite ore din zi și din noapte, fac gălăgie, mizerie, fiind predispuși la comiterea unor fapte ilicite și creând disconfort cetățenilor care locuiesc sau trec prin perimetrul respectiv.

De altfel, astfel de verificări au mai fost efectuate în ultima perioadă, pentru combaterea acestui fenomen. Într-o primă fază, în fața Gării se afla un grup mai mare de migranți, care, la observarea patrulei, au fugit, fiind surprinși ulterior un număr de șapte dintre ei. La verificarea documentelor s-a stabilit că dețineau acte, fiind înregistrați în evidențe ca solicitanți de azil și provenind din Siria, Afganistan, Pakistan”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close