Antena 3 CNN Actualitate Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj

Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj

Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj
08 Feb 2011   •   22:28

Tentativă de omor sau accident? Este întrebarea la care caută răspuns soţii Cristi şi Mihaela Borcea după ce medicii au descoperit că sunt intoxicaţi cu mercur. Mihaela Borcea a vorbit la Acces Direct despre drama prin care trece familia acţionarului de la clubul Dinamo.

Intoxicaţia cu mercur i-a dus la un pas de moarte pe soţii Borcea. “Având o cantitate de nouă ori ma mare de mercur în corp acesta a atacat inima, rinichii, suprarenalele. La un moment dat puteam avea un stop cardiac inexplicabil”, a declarat Mihaela Borcea. Cu aceeaşi boală, Cristi şi Mihaela Borcea îşi duc povara separat.

“El a plecat în America unde a început tratamentul de detoxifiere. Eu am plecat în Viena unde mi s-a facut un set de analize complet”, a precizat Mihaela Borcea.

 

În faţa veştilor alarmante date de medici, soţia acţionarului de la Dinamo a căutat sănătatea familiei şi pe la biserici. “M-am întors de la Atena de la mormântul Sfântului Nectarie care este făcător de minuni”, a spus Mihaela Borcea. Deşi nu crede în farmece, Mihaela Borcea a cerut răspunsuri şi de la preoţi.

“Ei sunt cei mai în măsură să ne spună dacă există sau nu aşa ceva. Mi-au facut o slujbă de curăţare şi m-am simţit extraordinar”, susţine Mihaela, care a mai spus că la vrăjitoare nu va merge, de teamă.

Chiar dacă Cristi Borcea a refuzat până acum să vorbească despre problemele de sănătate, soţia lui, Mihaela, vrea să-şi împărtăşescă experienţa. Are de gând să scrie o carte cu toate reţele de detoxifiere pe care i le-au recomandat medicii şi de preoţii.

×
Subiecte în articol: mihaela borcea Mercur
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close