Antena 3 Actualitate Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj

Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj

08 Feb 2011   •   22:28
Mihaela Borcea, despre intoxicaţia cu mercur: Nici nu vreau să mă gândesc că ne-a otrăvit cineva din anturaj

Tentativă de omor sau accident? Este întrebarea la care caută răspuns soţii Cristi şi Mihaela Borcea după ce medicii au descoperit că sunt intoxicaţi cu mercur. Mihaela Borcea a vorbit la Acces Direct despre drama prin care trece familia acţionarului de la clubul Dinamo.

Intoxicaţia cu mercur i-a dus la un pas de moarte pe soţii Borcea. “Având o cantitate de nouă ori ma mare de mercur în corp acesta a atacat inima, rinichii, suprarenalele. La un moment dat puteam avea un stop cardiac inexplicabil”, a declarat Mihaela Borcea. Cu aceeaşi boală, Cristi şi Mihaela Borcea îşi duc povara separat.

“El a plecat în America unde a început tratamentul de detoxifiere. Eu am plecat în Viena unde mi s-a facut un set de analize complet”, a precizat Mihaela Borcea.

 

În faţa veştilor alarmante date de medici, soţia acţionarului de la Dinamo a căutat sănătatea familiei şi pe la biserici. “M-am întors de la Atena de la mormântul Sfântului Nectarie care este făcător de minuni”, a spus Mihaela Borcea. Deşi nu crede în farmece, Mihaela Borcea a cerut răspunsuri şi de la preoţi.

“Ei sunt cei mai în măsură să ne spună dacă există sau nu aşa ceva. Mi-au facut o slujbă de curăţare şi m-am simţit extraordinar”, susţine Mihaela, care a mai spus că la vrăjitoare nu va merge, de teamă.

Chiar dacă Cristi Borcea a refuzat până acum să vorbească despre problemele de sănătate, soţia lui, Mihaela, vrea să-şi împărtăşescă experienţa. Are de gând să scrie o carte cu toate reţele de detoxifiere pe care i le-au recomandat medicii şi de preoţii.

×
Subiecte în articol: mihaela borcea Mercur
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close