Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Consilierul PNL care a simulat o execuţie în stilul ISIS, exclus din partid. Atenție! Imagini șocante!

UPDATE: Consilierul PNL care a simulat o execuţie în stilul ISIS, exclus din partid. Atenție! Imagini șocante!

UPDATE: Consilierul PNL care a simulat o execuţie în stilul ISIS, exclus din partid. Atenție! Imagini șocante!
de S.T.    |    21 Iul 2016   •   16:52

UPDATE: PNL anunţă că, în urma apariţiei fotografiilor ofensatoare, consilierul Mihai-Bogdan Bicsi va fi exclus din partid.

"Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei", se arată într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

PNL subliniază că dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini.

Fostul viceprimar din Suceava şi actualul consilier local PNL, Mihai Bogdan Bicsi, a pus pe Facebook o fotografie în care simulează o execuţie în stilul ISIS.

Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Fotografiile ar fi fost realizate în timpul unei petreceri de Sfântul Ilie care a avut loc în localitatea Voroneţ din judeţul Suceava.

Chiar acesta recunoaşte în descrierea fotografiei că este vorba despre un „Terorist ISIS capturat la Voroneţ".

Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.

×
Subiecte în articol: ISIS Stat Islamic drujba executie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close