Antena 3 CNN Actualitate Cele mai noi informaţii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmează o perioadă de recuperare

Cele mai noi informaţii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmează o perioadă de recuperare

Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, infectat cu coronavirus, este mai bună, după o săptămână foarte grea la Terapie Intensivă, anunţă colegul său de trupă, Laurenţiu Duţă.

Cele mai noi informaţii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: urmează o perioadă de recuperare
Sursa foto: Mihai Budeanu Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   10:40

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a ajuns de urgență la spitalul din Mangalia, starea sa fiind gravă. Medicii l-au transferat apoi la Spitalul Municipal Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

"Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la alta după o săptămâna foarte grea, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă. Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare.

A venit timpul să mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și Dr. Alexie.

Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumiri de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții lui Mihai.

Aveți grijă de voi și de ceilalți din jurul vostru purtând masca și păstrând distanța", a transmis colegul său, Laurențiu Duță, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: mihai budeanu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close