Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, în continuare la Terapie Intensivă. Cum s-a schimbat starea artistului

de Georgiana Adam    |    28 Noi 2020   •   19:23
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, în continuare la Terapie Intensivă. Cum s-a schimbat starea artistului

Mihai Budeanu,component al trupei 3 Sud Est, care s-a infectat cu COVID-19, este în continuare internat la Terapie Intensivă însă medicii şi cei apropiaţi au constatat o schimbare în starea acestuia.

După mai multe zile petrecute la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia, starea de sănătate a lui Mihai Budeanu s-a amerliorat. Anunțul a fost făcut de colegii săi de trupă..

"Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățeste. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grija voastră și urările de bine!", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Inițial, cântărețul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, însă medicii au decis să îl transfere la Medgidia. Starea lui Mihai Budeanu era gravă, iar artistul, deși nu a fost intubat, a beneficiat de tratamentul cu plasmă. Acum, urmează o perioadă de recuperare, iar artistul va fi în continuare supravegheat de medici urmând tratamentul adecvat.

Familia și apropiații îi sunt alături artistului și toată lumea speră că va trece cu bine peste această încercare.

Parteneri
x close