Antena 3 CNN Actualitate Politicieni acuzați de trafic de influență. Un lider PSD anunță că va depune o plângere penală la DNA

Politicieni acuzați de trafic de influență. Un lider PSD anunță că va depune o plângere penală la DNA

Politicieni acuzați de trafic de influență. Un lider PSD anunță că va depune o plângere penală la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Oct 2016   •   21:35

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că va depune o plângere penală in rem la DNA, nemulțumit fiind de presiunile care se fac în privința amplasamentului viitorului Spital Regional de Urgențe, scrie Agerpres.

Chirica a spus că va depune o plângere in rem pentru a afla cine sunt politicienii care au fost la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru a-l determina să refuze amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgență din zona Moara de Vânt, care se află la aproximativ doi kilometri de Aeroportul Iași.

„Vom depune plângere penală la DNA pentru trafic de influență și încercare de a contura o altă decizie tehnică pentru sprijinirea unui membru de partid. Vom cere cercetarea in rem până se află care sunt cele trei persoane care au fost (...) la cabinetul ministrului Sănătății cerând să nu ia o decizie cât este la Iași comisarul european Corina Crețu”, a declarat primarul Mihai Chirica.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close