Antena 3 CNN Actualitate Mihai Constantinescu, în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"

Mihai Constantinescu, în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"

Mihai Constantinescu, în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"
14 Mai 2019   •   12:28

Mihai Constantinescu se luptă pentru viață. Artistul este internat într-un spital din București după ce ar fi suferit mai multe probleme cardiace în ultimele ore. Constantinescu are 73 de ani.

""Eu nu pot sa fiu rau. Nu pot sa tin dusmanie fata de nimeni. Refuz sa ma incarc cu o astfel de energie negativa. Din perspectiva mea, cred ca am trait o viata decenta si frumoasa. Asa visator cum sunt, sunt un om puternic. Nu am ce sa apar material. Imi apar numai gandurile bune, imi apar sufletul si raman partizanul adevarului. Eu am invatat de la parintii mei ca omul trebuie sa fie bun, corect, cinstit, cuviincios, ca nu trebuie sa fure sau sa minta si ca trebuie sa respecte si oamenii, si animalele, si natura. Astea sunt principiile care mi-au guvernat existenta si cred ca acum e prea tarziu ca sa ma mai re-educ. Unde mai pui ca nici nu vreau sa fac asta! Deci, e limpede, n-am stofa de politician. Pe mine ma uimeste aceasta schimbare in rau a societatii.

Majoritatea oamenilor n-au inteles cat de puternic este cuvantul atunci cand e rostit sau scris din suflet, si nu doar aruncat la intamplare. Nu e suficient sa spui "Te iubesc, ma iubesti/ Esti al meu, sunt a ta/ Ai plecat, m-am suparat/ Intoarce-te. Pa". Despre iubire nu poti sa vorbesti oricum. Nu poti sa exprimi iubirea in fraze sterpe. Iubirea nu e ca un fruct pe care sa te duci sa-l cumperi de la piata. Si-atunci, normal ca in lumea asta dominata de pragmatism, de mercantilism si lichelism e greu sa mai gasesti inspiratie. E o epoca stranie, in care oamenii se multumesc fie sa traiasca exclusiv pentru cariera, fie sa traiasca alaturi de o persoana, fara sa mai simta nimic pentru ea. Din inertie. Fara ca in ecuatie sa apara si dragostea. E pacat si e trist. E greu sa canti despre dragoste, intr-o lume in care ea a fost transformata din printesa in cenusareasa'', declara Mihai Constantinescu, pentru Formula As.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close