Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje și semnale de la membri ALDE: Ei nu înțeleg ce jocuri face domnul Tăriceanu

Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje și semnale de la membri ALDE: Ei nu înțeleg ce jocuri face domnul Tăriceanu

Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje și semnale de la membri ALDE: Ei nu înțeleg ce jocuri face domnul Tăriceanu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Aug 2019   •   21:51

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că a primit "mesaje şi semnale" de la membri ai ALDE în care aceştia susţin că "nu înţeleg ce se întâmplă şi ce jocuri face" preşedintele partidului lor, Călin Popescu Tăriceanu. 

"Şi eu şi colegii mei am primit zilele acestea mesaje şi semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înţeleg ce se întâmplă şi ce jocuri face domnul Tăriceanu. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mişcare. Însă românii merită şi au dreptul să ştie ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul 'vis prezidenţial' pare că nu mai e motivul. Aşteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale", a scris Fifor miercuri într-o postare pe Facebook. 

El a precizat că PSD este deschis pentru toţi membrii ALDE care nu doresc să fie "sacrificaţi în numele intereselor ascunse" ale liderului lor, care, în opinia sa, ar servi, "de fapt, altora". 

"Certitudinile sunt următoarele: 1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit; 2. Uşa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuşi să accepte să fie sacrificaţi în numele intereselor ascunse ale domnului Tăriceanu. 3. Istoria ne-a învăţat că atunci când un om politic face o mişcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea ţării şi periclitează nu doar propriul partid, ci şi propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse şi să servească, de fapt, altora", a mai scris Fifor în postare. 

Delegaţia permanentă a ALDE a votat luni, în şedinţă, ieşirea partidului de la guvernare şi susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, a anunţat liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu. Totodată, el a anunţat că va demisiona de la conducerea Senatului şi că renunţă la candidatura pentru prezidenţiale. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close