Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: „Avem datoria de a nu lăsa țara pe mâna unor aventurieri superficiali. Nu vă vom permite să dați foc țării”

Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: „Avem datoria de a nu lăsa țara pe mâna unor aventurieri superficiali. Nu vă vom permite să dați foc țării”

Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: „Avem datoria de a nu lăsa țara pe mâna unor aventurieri superficiali. Nu vă vom permite să dați foc țării”
18 Iul 2019   •   12:48

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl atacă pe liderul USR, Dan Barna. Fifor scrie pe Facebook că PSD are datoria de a nu lăsa ţara "pe mâna unor aventurieri superficiali".

„Liderul Partidului Lozincă - USR, domnul Dan Barna, ne-a informat cu senitatate, aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în cazul în care va ajunge președintele României, primul demers al domniei sale va fi acela de declanșare a alegerilor anticipate.

Desigur, după ce, în prealabil, va convinge toți parlamentarii să demisioneze din Parlament, în urma unui “acord politic”.

În caz contrar, ne-a informat că va mai aștepta un an. Cu alte cuvinte, români, mai votați-ne o dată, că noi oricum nu vrem si nu știm să guvernăm, ci doar mimăm în campanie.

O atitudine atât de lejeră în conținut și atât de jignitoare la adresa electoratului este de netolerat și mă convinge definitiv că USR nu reprezintă o alternativă, ci o aventură iresponsabilă în care nu avem voie să aruncăm România.

PSD are datoria de a rămâne responsabil și de a nu lasă țara pe mâna unor aventurieri superficiali a căror viziune este desprinsă, după cum a afirmat liderul acestora, din celebrul serial "Game of Thrones".

Un serial care, dați-mi voie să vă reamintesc, s-a cam încheiat în ... flăcări!

Mulțumim pentru avertisment, domnule Barna! Nu vă vom permite să dați foc țării.

Guvernare înseamnă maturitate și responsabilitate, nu o joacă pe seama Romaniei”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Dan Barna Facebook PSD
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close