Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor: Clipa adevărului pentru PNL

Mihai Fifor: Clipa adevărului pentru PNL

Mihai Fifor a anunţat ce vor face parlamentarii social-democraţi la votul de învestitură pentru Guvernul Cîţu. 

Mihai Fifor: Clipa adevărului pentru PNL
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
05 Mar 2020   •   08:37

”Parlamentarii PSD vor participa la sedința de învestitură și va asigura cvorumul, însă nu va vota Guvernul Cîțu, fiind obligația PNL și a aliaților săi de a asigura majoritatea necesară învestirii.

Un vot al PNL împotriva propriului guvern nu va face decât să reconfirme o mascarada politică deja sancționată de Curtea Constituțională.

După premeditarea crizei la cel mai înalt nivel, mascarada audierilor și a negocierilor pentru un guvern desemnat ca să pice reprezintă modul în care PNL și Klaus Iohannis își arată fățiș disprețul față de adevăratele probleme de astăzi ale României.

Țara noastră se află în pragul epidemiei de coronavirus, se confruntă cu o ciză economică generată de panica epidemiei care a determinat blocaje economice și comerciale, cât și de politica dezastruoasă a celui desemnat acum pentru funcția de premier, iar o a trei criză, cea social, amenință România, după ce Turcia a decis să trimită refugiații sirieni către Europa.

Mai mult decât oricând România ar trebui să aibă instituții funcționale și stabile pentru a putea asigura sănătatea cetățenilor.

Votul pentru Guvernul Cîțu va fi clipa adevărului pentru PNL și Iohannis: a făcut președintele o propunere responsabilă pe care propriul partid să o susțină sau a luat la mișto o țară întreagă în ciuda epidemiei de coronavirus?

PSD va asigura cvorumul ședinței, dar nu va vota Guvernul Cîțu, PNL având obligația să confirme inclusiv la vot că, într-adevăr, îl susține pe premierul desemnat și că a fost de bună credință atunci când a clamat dorința constituirii unei majorități pentru învestire.", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close