Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor dezminte zvonul că Dăncilă ar renunța la funcția de premier: „Niciodată nu adus în discuție mandatul în contextul Congresului”

Mihai Fifor dezminte zvonul că Dăncilă ar renunța la funcția de premier: „Niciodată nu adus în discuție mandatul în contextul Congresului”

Mihai Fifor dezminte zvonul că Dăncilă ar renunța la funcția de premier: „Niciodată  nu adus în discuție mandatul în contextul Congresului”
27 Iun 2019   •   17:46

Mihai Fifor, purtătorul de cuvânt al PSD, a comentat la Antena 3 zvonul conform căruia Viorica Dăncilă ar fi spus că dacă nu va fi aleasă președinte al PSD își va da demisia din funcția de premier. 

„Dă foarte bine un astfel de titlu și o astfel de idee lansată în spațiul public. Vreau să vă dezamăgesc, am participat la aceste ședințe și niciodată premierul România nu a făcut o astfel de presiune. Niciodată nu a încercat să aducă în discuție mandatul de prim-ministru în contextul Congresului, ba dimpotrivă, toate declarațiile premierului arată altceva. Ideea de bază pe care o enunță doamna Dăncilă e că acest Congres nu ar trebui să fie despre funcții, ci despre mesajul pe care Congresul trebuie să-l dea, despre poziționarea și reconstrucția partidului”, a spus Mihai Fifor. 

Citiți și Scandal uriaș în PSD. Surse: Viorica Dăncilă amenință că își dă demisia din funcția de premier

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Dancila premier
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close